Ook in 2018 organiseren we één beurs: de succesvolle PLANTENBEURS op PAASMAANDAG.

Er kunnen slechts 60 standhouders deelnemen.

Inschrijven is verplicht en kan door het online-formulier in te vullen en het gepaste bedrag te storten op rekening nummer KBC IBAN BE04 7370 3562 6931 van Plantenbeurs Sint-Lievens-Houtem met vermelding INSCHRIJVING PLANTENBEURS of door een gekruiste cheque op te sturen voor 1 maart naar PLANTENBEURS SINT-LIEVENS-HOUTEM p.a. JO DEDEURWAERDER, ' s Hondshuffel 16A, 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM.

Er volgt geen bevestiging meer van je inschrijving!

Het aantal standplaatsen is beperkt tot 60. Snel zijn is dus de boodschap! Het toewijzen van de standplaatsen gebeurt in volgorde van de inschrijving. Vorige deelnemers krijgen voorrang. Zorg voor verpakkingsmateriaal (kratten, zakken, dozen,...).

Opzetten van de stands gebeurt tussen 8.00 en 9.30 uur. Ook de avond voor de beurs tussen 17 en 19u kan je je stand opstellen. Dit is een aanrader! De standen zijn ongeveer 4 X 3 m. Slechts 1 stand per gezin is toegelaten, een (dubbele) stand huren kan niet.

Wij leggen er de nadruk op dat het ook een RUIL-beurs is, en vragen aan elke standhouder om een bakje met 20 planten te voorzien die kunnen geruild worden. Wij bezorgen aan elke standhouder een bordje ‘OM TE RUILEN’ dat bij de plantenbak wordt geplaatst. Gelieve liefhebbersprijzen aan te rekenen...

Naamkaartjes en foto’s maken je waar aantrekkelijk én herkenbaar. Ook tuinmateriaal is welkom!

Na afloop ruimt elke standhouder zijn stand op. Breng een veegborstel mee. Het afbouwen van de standen begint ten vroegste om 18 uur. Voor de standhouders bestaat de mogelijkheid om een heerlijke koude schotel te bestellen.